Како по традиција Epic Games и оваа недела продолжува со две бесплатни игри на нивниот гејм стор. На листата се најдоa две инди игри AER MEMORIES OF OLD и STRANGER THINGS 3. Овие две игри ќе останат бесплатни до 2 Јули да ги додадете во вашата Epic Games библиотека без да платите денар.

Следната недела Epic Games е во план на своите клиенти да им даде уште еден голем наслов
Conan Exiles.

Линкови до игрите:

AER Memories of Old

Stranger Things 3: The Game

Добра забава. Gaming X. 🙂