CD PROJEKT RED го издаде најновиот трејлер за нивната најнова игра CYBERPUNK 2077 која што треба да излезе на 19 Ноември оваа година. Судејќи според новиот трејлер CYBERPUNK 2077 е игра во која што open word светот е многу детално и добро дизајниран сето тоа спакувано со одлична гејмплеј акција и карактери.

Gaming X